Kuunnella iltaa,
aaltojen hartautta
hetkien kerrostumia vasten,
kuunnella vastarannan iäisyyttä,
kadota ajalta,
hipaista pyhää
Maiseman alttarilla
polkuni sarana, risteys, valinta
tyyntyy, vaimenee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut