Valo antaa luvan kulkea, hengittää,
mutta ei päästä jonosta mihinkään
pää turpoaa ruuhkasta
palohälytys valuu takaraivosta
ameeban lailla verisuoniin
valtimoissa sirisee purema
ja kaipaan siihen, kun Melleri kirjoittaa
Itäkylän nuorisoseurasta
Itäkylän nuorisoseurasta
Täällä ei näe maisemaa
menemättä veden ääreen
Muistatko miltä näyttää Stockan julkisivu,
vieressäsi istuneesta muuta kuin häiritsevän melun?
Miten minusta, joka ei kuulu tänne,
tuli joukkoonne
yksi ponnekas, suoraviivainen, kasvoton lisää
tuleva kuollut, jota syyttää tekemättömästä työstä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut