Illalla se tulee mustikkakiisselin sekoittuessa vaniljajugurtin joukkoon Teillä on nyt parempi tytär sinelmäinen olo ei lähde enää pesussa pois oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.10.2022 1:30 Star Koskettavaa, iltapala on hyvin tärkeä ateria sekin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.10.2022 5:43 aquarius puhutteleva runo kaikessa traagisuudessaan Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 17.10.2022 15:50 Ruskapaletti saisimpa tuon lurjuksen hyppysiiin,,,,,tälleen minä aattelen Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
kaikessa traagisuudessaan
Sivut