Tällaistako valvetta katselet sinäkin,
talvea vahtiva korte,
kun virrassasi eilistä ja huomista saumaat
jää joka ohikulkijasta
sivustakatsojan kylkeen raskas raita
Vieläkö pystyt näkemään unta lumesta,
kaamoksen toinen valvokki,
kaamoksen toinen valvokki,
kun tuuli rantasi rohtuneeksi piiskaa,
kun olet ahavalle paljas, roudalle näkyvä,
uskotko vielä kevättulviin,
jotka hedelmällisen herättävät?
Selite:
Sain haasteen sanoista: hedelmällinen, raskas, näkyvä, sauma
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut