Kortespohja

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Tällaistako valvetta katselet sinäkin, 
talvea vahtiva korte,
kun virrassasi eilistä ja huomista saumaat
jää joka ohikulkijasta
sivustakatsojan kylkeen raskas raita
 
Vieläkö pystyt näkemään unta lumesta,
kaamoksen toinen valvokki,
kun tuuli rantasi rohtuneeksi piiskaa,
kun olet ahavalle paljas, roudalle näkyvä,
uskotko vielä kevättulviin,
jotka hedelmällisen herättävät?
Selite: 
Sain haasteen sanoista: hedelmällinen, raskas, näkyvä, sauma
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin otit haasteen vastaan. 
Toiveikas, kaunis runo 😉 
Kaunista tekstiä.. Hyvin onnistuit mielestäni haasteessaanne.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut