Kun olen mennyt kauas
taivaankaareen,sinne ,
mistä ei palata enää.
Heittäkää tuhkani metsiin,
tulen keijuna tervehtimään
heitä, ketkä minua kaipaavat.
Missään ei ole niin paha olla
kuin maan alla pimessä.
Haluan vapautta myös kuollessani,
vapautta kaikkeen ymmärrykseen.
Kaipaus lentää omia teitään toteutuu
silloin kun saa uuden elämän.
Enkelien valtakunnassa,
toivon niin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista pohdintaa.
Varmasti siellä enkelien valtakunnassa on hyvä olla.
Sivut