Kaste on jäätynyt paikalleen.
Hangen pintaan valkeaan,
säteet enkelin heijastaa.
Maahan lähdit kauniiseen,
lämmin muisto sydämiimme
jäi asumaan.
Kun joutsen lentää
yli kirkkomaan,
se terveisensä
sinulta välittää
Selite:
hänelle joka on mennyt...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lempeät jäähyväiset
runosi myötä hänelle,
muistot jäävät elämään.
Kiitos vierailustasi :)
Sivut