Niin iloisena olit aina kun tapasimme,
kaikki väsyy ja vanhenee niin sinäkin
et jaksanut enää leikkiä tuli vaivoja mitkä
hidastivat liikkeitäsi.
Ikävä jäi mutta sinulle on siellä
eläinten taivaassa paljon tuttuja
koiria ja muita eläimiä,
joista olet joutunut
luopumaan aikaisemmin.
Nyt nukut ikiunta
Aksu koiran vieressä
metsässä kiven luona suojassa.
Iloisena pikku pentuna, tulit meille
opit olemaan ja kuuntelemaan puhetta,
iloitsit mukaan lähdöstä,
olit ihanasti aina mukana.
Tyhjä paikka on nyt auton takapenkillä,
missä viihdyit kun isäntäsi
lähti töilleen ja kaupoille osasit odottaa
ja rakastaa omaa ihmistäsi aidosti.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut