On vain äänetön lupaus
elämän voimasta.
tunteista, tuskasta
löytyy iloa ja kauneutta.
Mahtava luonto muovaa
meidät itsemme näköisiksi.
Jokaiselta päivältä opimme,
annamme pois itsestämme.
Valmiita emme ole koskaan,
elämä ei valmistu.
Vuodet kulkee ohitsemme,
emme jää yhteenkään kiinni.
Vuosi tulee myrskyn voimalla
aina täyteen.
Huomaamme antavamme kaiken
toivon aina seuraavaan vuoteen.
Elämä on tässä ja nyt, pian sekin
on mennyt, jäljellä unelmat, joita oli.
Jäljelle jäi kuitenkin rakkaus elämään,
pysyväksi voimaksi sydämeen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Siinä on asiaa.
Pitäisi osata elää NYT.
Tämä on vahva runo. Monista asioista joudumme luopumaan ja tilalle tulee uusia haasteita. Tämä hetki on tulevaisuutta.
Ihanasti kirjoitat tässä runossa...laitan tämän suosikkeihin, sillä tässä on elämänviisaus läsnä niin kauniisti.
Upea sisältöinen on runosi ... elämän voima on vahva, kun vain jaksaa mennä eteenpäin:)
Voimaa antava lukukokemus, kauniita totuuden sanoja elämästä.
Sivut