Onnen tuoja on rakkaus hyvä
etsien rajoja,
joita ei ole
On totuuden vahva voima
katsoen läpi menneisyyden
On vain rakkaus ja hellyys,
mikä on aina vain voima,
jota
etsien kuljemme vuosien
kulkiessa
eteenpäin meissä
Kerromme menneisyyttä,
mistä saamme tukea
nähdä itsemme
täydellisenä
Nauttia tästä kaikesta,
vuosi vuodelta kauniimmin,
enemmän kuin aikaisemmin,
elämän
maljan
täyttyessä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
niin elämänmaljan täyttyessä, kaunis vahva on voimarunosi
Ihana voimaruno...pidin paljon...suosikkeihin
menee!
Sivut