Haaveilen
lämpimästä sylistä,
miehestä,
joka
elää tätä
päivää,
olemalla tässä
hetkessä,
jokaisella aistillaan,
tuntien
rakkauden voiman
elävänä
sydämessään
Selite:
on jo sellainen syli
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Haaveilen
lämpimästä sylistä,
miehestä,
joka
elää tätä
päivää,
olemalla tässä
hetkessä,
jokaisella aistillaan,
tuntien
rakkauden voiman
elävänä
sydämessään
Kommentit
Toisinaan toivon itsekin voivani elää hetkessä. Vaan harvemmin onnistuu.
Kiitoksia
Niin minullakin on sellainen syli ja se on
ihanan lämmin ja kutsuva...runosi on kaunis!
Sivut