Valvon yötä,
seuraan toisten
nukkumista.
Kuuntelen,
soiko kello?
Mennään katsomaan,
mikä hätänä.
Potilas pyytää
päästä vessaan,
on hätä.
Pyytää anteeksi
kun häiritsi,
tähän aikaan yöstä
..ei haittaa, kaikki
hyvin.
Taas soi kello,
vaihdetaan asento,
tarkistetaan vaippa.
Potilas huutaa,
näkee pahaa unta,
hereillä jo..lohdutan.
Onko kipuja? ei..on
vain kumma olo
flunssa varmaan
tulossa..nuku vielä vähän
kohta on aamu.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa tekstiä olet kirjoittanut sellaisesta asiasta joka on todella tärkeää:)
hienolla tavalla otat mukaasi yököksi, mukavaa olla tämä hetki, työssä, kulkea nämä tapahtumat kanssasi, onnistuit runossasi hyvin
Sivut