Olen keski-ikäinen,
ajattelin aina,
en vanhene,
olen nuori.
Katson peiliin,
elämä on tehnyt tehtävänsä,
väsymistä kasvoissa,
silmistä on poistunut ilo,
lapsellisuus.
Ilo on poissa, miksi,
vaikka vanhenee,
ilon täytyy säilyä,
onnellisuuden.
Rakkautta,
intohimoa ,
olemista rakkaan vierellä,
painautuneena häntä vasten,
se on sama,
tunne.
Elämää on vielä elämättä,
en anna periksi,
haluan rakkautta,
miehen,
jota rakastan,
työn,
mitä teen.
Haluan tuntea iloa ,
lapsellista tuntemusta,
ikuista lapsellisuutta,
voi iloita pienistä onnen hetkistä,
luottaa ihmisiin,
iloita vanhenemisesta.
Rakastaa itseään,
tuntea olevansa hyvä,
kaunis loppuun asti,
haluttava,
jota voi hyväillä,
antaa toisten tulla lähelle,
jotka tuntevat samalla tavalla.
Nähdä auringon paistavan,
olla itse aurinko,
jonka lähellä on hyvä olla
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi