Olet ihme tässä maailmasssa.
katsot sinisillä, viisailla silmilläsi kaikkea,
tavoitat elämää ympärilläsi.
Otat askeleesi varmasti ja määrätietoisesti.
Sinun hellyytesi on pehmeää ja opettavaa,
painaudut syliin tiukasti, annat pienen
kehosi antautua luottaen hellittäväksi.
Sinua rakastetaan sinun itsesi tähden,
olet tähti, joka loistaa jo nyt.
Pimeys haihtuu,
missä liikut.
Koet asioita, joita toiset eivät näe.
Maailma on avoin sinulle, lähdet vain kulkemaan
omaa polkuasi rohkeasti.
Selite:
Lasten seurassa tuntee kaikkea syvällistä
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista ja koskettavaa:)
Lapset ovat ihmeellisiä
pieniä ihmeitä
Sivut