Olet unikuva vain, uskoin sinun olevan totta,
mutta ei vain unta.
Rakkaus,
minkä koin oli unen harhaa.
Odotan, sen unen tulevan taas,
jossa olit kanssani.
Unessa olit hyvä, olit vahva ja samalla tunteellinen,
sanoit minua kauniiksi.
Rakas unimieheni, tule luokseni taas,
tahdon nähdä saman unen rakkaudesta.
Päivä valkenee, kaikki kirkastuu.
olen yksin, en tunne enää unta tarkasti,
se häipyy pois.
Odotan taas itseni uneen, että näen sinut,
koen kanssasi rakkauden voiman,
meidän unemme ihmeellisen
Selite:
joskus kauan sitten
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana unikuva! olet upea kirjoittaja.runosi sa lukian kinostumaan sanojesi ihanasta tunteesta.Todella kaunista !!
Sivut