Oon turhaan katsonut,
en löydä sinua koskaan
En joukosta muiden,
en samanlaisten sielujen.
On lähellä monta,
sellaista etsijää
Ei minulle tarkoitus,
vaan toisille kaipaaville.
On niin hiljaista ja
sydän rakastaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Odotin 30 vuotta ja hän tuli, kun en enää odottanut...joten toivoa on sinullakin vielä...
se on jokaisella se sielunkumppani jossain.
Silloin voi löytää kun vähiten osaa etsiä...
Sivut