Onnen pilviksi,
muuttaa synkät
pilvet vois.
Ilon kyyneleitä
sateenkaariksi.
Lapsuuden kultaiset
vuodet kuljemme,
läpi kultaisten
pumpuli pilvien.
Muisto siitä säilyy
kauas aikuisuuteen.
Onnen polkuja
etsiessä,
löytyy takaa
tumman pilven,
elämän
tähtitaivas.
Selite:
Onnea kaivatessa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi