Vanhus kulkee yöllä ,
samoilee käytävällä,
pyytää neuvomaan
tien wc:n,
välillä on kylmä,
ikävä kotiin
kaipausta entiseen
Tulee aamu,
vanhus rauhoittuu,
on mukava kun täällä on lämmin ja hyvä
hoitajat pitävät huolta
ei ole mitään hätää,
yön pimeys on poissa.
Aurinko valaisee jo ikkunoita,
on aamu,
tulee aamupuuro kohta,
vanhukset heräilevät uuteen päivään,
yöhoitajat lähtevät
nukkumaan
levotonta päiväunta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tätä eletään niin monissa laitoksissa,- koskettavaa tosirunoilua elävästä elämästä ...
Sivut