Kenelle kertoisin
on minun
vuoroni tänään
kuuntelen
toisten ahdistusta
nyt haluan purkaa
sydämeni
pyynnön jollekin
ikävän tunteen
vailla mitään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kenelle kertoisin
on minun
vuoroni tänään
kuuntelen
toisten ahdistusta
nyt haluan purkaa
sydämeni
pyynnön jollekin
ikävän tunteen
vailla mitään
Kommentit
Yleensä en tykkää tähän tyylin kirjoitetuista runoista (luultavasti lähinnä siksi, etten itse osaa tätä tyyliä yhtään :D), mutta tämä oli hieno.
se on monesti niin
että kun itse on aina kuunnellut toisten
pahaa oloa niin eipä löydy vastakaikua
kun olisi tarvetta
kun on totuttu että tuohan kuuntelee aina
ihmiset ovat kummallisia usein
aivan oikeutettu pyyntö koskettavassa
runossasi
Kaunis pyyntö, lempein sanoin
lausuttuna.
Runoystävä kallis, mielelläni kuuntelen.
"Kun antaa saa samalla itsekin."
Kuuntelemisen taito on niitä vaikeimpia opittavia. Usein käy niin, että hän joka kuuntelee ja varsinkin kuulee toisen hädän, saavuttaa luottamuksen. Pääsee/joutuu kuuntelijaksi usein, joka on rankkaa puuhaa ja silloin voi väsyä. Sitten tulee aika jolloin tarvitsisi itse luotettavaa kuuntelijaa ja tuntuu, ettei häntä ihan helpolla löydykään.
Jokaisella meistä pitäisi olla vähintään yksi ystävä korvana!
Tekstisi puhutti ja sai aihepiiriltään aina ajankohtaisena ajatuksiin ;)
Haikea, herkkä runo
runoile ny kulta,
jotain voidaan vied sulta,
alkaa ässäl
Minä kuulen :)
Kuulostaa tutulta ajatukselta,
kuuntelen...
Pidin tästä. Hyvä.
Sivut