Nuotio paloi
tulenpunaisin lieskoin
voimakkaasti edessäni
Savu
nousi
ylöspäin
rätisten
vielä oli
lämpöä nuotiolla
Jossain kauempana
vihreyden maassa
karhuemo hoivasi
pentujaan
hellästi
Kuu nousi
taivaalle
antoi
suden ulvontaan
vähän
aavemaisen
sävelen
Kuinka olikaan
turvallista istua
siellä nuotiolla yhdessä
heimoveljien kanssa
Suuri päällikkö
aloitti rummutuksen
illan päätteeksi
antoi luvan
rauhoittaa sydämen
lepoon
Vielä hetken
tuli paloi hiljalleen
kunnes
pieni tulivahti
oli vain
enää jäljellä
Jokainen
kiipesi omaan
taljavuoteeseen
nukkuen syvää unta
Tuntien
suuren
rakkauden
hengen lähellään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi