Lennä leivo, livu laiva
sulan ja suven kuherrus
sädeloiston tulva-aika
taas siintää sielun tarkoitus
Soitimella sydän ja valo
kehrää aamuruskoni
hymyten laula lehtopuro
virvoita valon uskoni!
Virkoa neidonkorentoni!
Näytä sorjat siipesi
Tanssi taruolentoni
kunpa et koskaan kuolisi!
Salli Luoja tämän kerran
sieluamme hellimän
kevät älköön koskaan pääty
ilosielun elämän!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
upean tyylikäs rakkausruno keväälle!
Mukavaa soidinten aikaa toivottellee keltanokka ukkometto!
Kaunista kerrontaa,pidän.
loitsua ja rukousta, toivetta ja pyyntöä kaikille meille :) Nostaa mieleen neitokorennon siipien värivälkkeen.. ja kesän tuoksun :)
https://niskanen.kuvat.fi/kuvat/HYÖNTEISET/Sudenkorennot/Neitokorento/
Kiitos tästä.