rakasta
ain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
"
"Ole epäuskova, mutta älä juonittelija.
Majaile vaikka viinituvissa,
mutta älä kulje riidankylväjän polkua.
Pelkää Jumalaa, mutta älä pappia.
Anna pyövelille pääsi, mutta älä sydäntäsi.
Olkoon asuinpaikkasi vaikka kiven sisällä,
mutta älä etsi uskonoppineen suojaa.
ain
Kommentit
Mainio ohje!
Tällä ohjeella on ryhti. Ja sydämen roti.
Here here!
Ohje ainoikainen, täydellinen sellainen!
Ihana:)
Itteä ainaski häätyy rakastaa vaikka hampaat irvessä.
Täyteläistä, ja Täydellistä minimalismia.
Helmi !
Rakkaus on tärkein,
sillä ohjeella pärjää jo pitkälle.
Muuta ei tarvita, olet oikeassa.
Upeasti ytimekäs :)
Tässä on kaikki. Ohje elämää varten, jota itsekukin noudattaessaan huomaisi maailmamme muuttuneen käsittämättömän ihmeellisesti! *Kiitos
Ohje hyvä, mutta toteuttaminen työlästä välillä.
Lyhyt, - mutta niin hyvin paljon sanova ja rimmaa mieleen jäävästi.
Tämä on kuin iskulause tai kirjan nimi.
*huokaus* Kaunis.Nämä sanat riittävät.
Ihastuttava
Ihastuttava