Kotvasen karvaasti kirpaisee
hetkisen hurmioon hurmaa
elämä
vai liekö
eloko
vasta edessäkö?
Ilo vastassa
tuossa tuokiossa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
"
"Ole epäuskova, mutta älä juonittelija.
Majaile vaikka viinituvissa,
mutta älä kulje riidankylväjän polkua.
Pelkää Jumalaa, mutta älä pappia.
Anna pyövelille pääsi, mutta älä sydäntäsi.
Olkoon asuinpaikkasi vaikka kiven sisällä,
mutta älä etsi uskonoppineen suojaa.
Kotvasen karvaasti kirpaisee
hetkisen hurmioon hurmaa
elämä
vai liekö
eloko
vasta edessäkö?
Ilo vastassa
tuossa tuokiossa
Kommentit
Vau, tykkäsin.
Elämä sateenkaari, kaikki värit ja tunnetilat käytössä. Pidin runostasi :)
Ilon odotus elämän tuikahtava välähdys onnessa.
Ilo yhdistää
sydämiä..
Pien linnunsielunikin
laulaa ihmetystä..
Ilossa on elettävä tätä elämätä.
toiveikas
pidin
Hienon toiveikas, pirteä.
Hetken voimaa.
Lyhyisiin teksteihin mieltyneenä pysähdyin tälle runollesi.
Elämä on suuria ja pieniä nautintoja ja mitä on tulevaisuudessa, sitä emme ehkä onneksemme edes tiedä.
Pidin lukemastani.
Ehkä se on, tuossa tuokiossa.
kuin iloisen polskan askeleet
Hieno ihmettely ja ajatus!