Jahve, Allah, Jumala
ei
saivartele
Selite:
Kiinnostaako Kaikkiarmeliasta yhtä paljon kuin uskonoppineita, kuinka täydellisen oikeaoppisesti Hänet määritellään, Häntä palvotaan tai Häntä kutsutaan? Vai katsooko Hän paljon suuremmalla mielenkiinnolla palvojan vilpittömyyttä ja sydämen puhtautta?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Napakka,pidän.
oivaltavaa..! hieno runo