Ystävyyden nuotio

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Tule Sinä sieltä,
minä saavun täältä.
Ystävyyden nuotio
löytyy mäen päältä.

Istutaan lähekkäin,
ja liekkiin katsotaan.
Puhe turhaa on,
yhdessä valvotaan.

Hiljaa tullaan,
ei löydä meitä kukaan.
Ei oteta kavereita,
ei rakasta mukaan.

Tää paikka on,
vain Suuren Ystävyyden.
Joka kestää kirkkaan Ilon,
sekä Surun hämäryyden.

Siellä olkapää,
Ystävän tuki suuri.
Ei kaada sitä tyrskyt,
on sillä vahva syvä juuri.

Tänne löydetään,
aina kun halutaan.
Yhteys toiseen,
ja nuotiolle saavutaan.

Selite: 
Todellisesta Ystävyydestä pieni mielikuva!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot