Ikinä Koskaan Milloinkaan

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Ikinä Koskaan Milloinkaan
mistä Ystävän huudon kuulenkaan,
saapumatta olla ei voi,
oli päivä, yö tai aamun koi.

IKINÄ Ystävyyttä ei epäillä saa,
kun mennään, ei tarvi katsoo selkänsä taa.
Siellä seisoo toinen ja varmistaa,
vaik yöksi painuis täällä maa.

KOSKAAN ei saa kutsumatta olla,
apua kun tarvitsee tai paha on olla.
Silloin tullaan aina miettimättä,
Ystävä ei ole KOSKAAN välittämättä.

MILLOINKAAN ei me kiitosta tarvita,
koska tämä poppoo ei voi harveta.
Kerran ollaan Ystäviksi tultu,
se pysyy, vaik missä oltais oltu.

Selite: 
1995 vuonna Kroatiassa Rauhanturvaajana ja Lomalla Rhodoksella. siitä veljeydestä mitä se yhdessä olo siellä on ja sen jälkeen vaikka ei oltais oltu missään yhteyksissä pitkään aikaan. Myös Kosovo -01 oli hengeltään tätä KIITOS Muusi, Pokka, Nakki (daltonit!) ja Mea ja Thunder, Köykkä ja Huhtis sekä Samojedit ja muut ihanat ihmiset
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot