SUN HYMYILEVÄ KUVASI

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

SUN HYMYILEVÄ KUVASI

 

Miksi musiikki surullinen tuulessa hiljaa soi?

Sun tuoksusi tulipunaisen meri mulle toi!

Korkealla kotkan suuren nään, sitä katselen,

Kun vartiossa seison ja rauhan puolesta taistelen.

On elämä hyvä mulla, kaipaan silti jotakin?

Se oisko Sydämesi ja Rakkautesikin!

 

Mä unessa kasvosi nään, mulle hymyilee.

Pyytää pitää kiinni ja ottaa lähelleen.

Sydämesi painan rintaan ja hellästi puristan.

Yksin matkaani jatkan, kohti Sinua taivallan.

Ja kun luoksesi saavun, sitten me halataan.

Ei erota koskaan, eteenpäin vaelletaan.

 

Kyynel valuu silmiin, en Sua mielestäni saa.

Mä painan pääni tyynyyn ja yritän nukahtaa.

Silmäni kiinni painuu, Susta unta mä nään.

Sataa vettä, räntää, lunta, ei haittaa vaihtelut sään,

kun mielessä mun oot, Ystävä Kultainen.

Poltaa silloin rintaa ja mä tunnen Rakkauden.

Selite: 
1995 Rauhaa turvaamassa ja se kaipuu Rakkaasta, jota ei silloin ollut!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava tarina reilun 20 vuoden takaa. 
Koskettavaa kerrontaa!
 

Käyttäjän kaikki runot