Aurajoen rantaan

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Aurajoen rantaan, Aurajoen rantaan
Täällä haluan Rakkauteni Sulle antaa.
Aurajoen rantaan, Aurajoen rantaan
Raapustetaan nimemme Teatteri siltaan.

Aurinko noussut on Tuomiokirkon tornin takaa,
joku väsynyt Porthanin puistossa akkujansa lataa.
Pinellan terassilla ihmiset nauttivat lomastaan,
joku joella riisuu katteen hienosta paatistaan.
Ja minä jatkan matkaa, luoksesi Rakkainpain,
mukanani tää runo, jonka juuri valmiiks sain.

Aurajoen rantaan, Aurajoen rantaan...

Rettigin Palatsilla kaivaa joku harja kädessään,
Turun Linnaan tietä vielä neuvomaan mä jään.
Paavo Nurmikin juoksee vastaan, maratooni takanaan.
Mä tästä kaupungista pidän, paras on se tään maan.
Ja taas jatkan matkaa, Luoksesi Rakkainpain.
mukanani tää runo, jonka juuri valmiiks sain.

Aurajoen rantaan, Aurajoen rantaan...

Selite: 
-98 kesäkuussa kun olin alkanut katsella nykyistä vaimoani sillä silmällä mutta en vielä kehdannut jutella, kuin niitä näitä samassa työvuorossa.
Kategoria: 
 

Kommentit

hellyyttävä :)
Turku on kiva kaupunki.

 

Käyttäjän kaikki runot