Kultainen Leijona

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Syksy taas saa ja vesi naamaan lyö.
Nostan kauluksen ja tänne saapuu yö.
Vielä kerran mä katson taakseni,
takana ikkunan näen mä kasvosi.

Se mut tulee hakemaan aina,
löydän Rakkaani, mut olen vain laina.
Kultainen Leijona, mut mukanaan vie,
se ohjaa, se määrää, se on mun tie.

Mä meen! Kysyt:"Minne?" - en tiedä.
Jotain, jossain, se käskee mun tehdä.
Jokin polttaa, käskee mut lähtemään,
kulkemaan mutkan taakse, sinne näkemään.

Se mut tulee hakemaan....

Mä saavun taas luoksesi, sun kainaloon
ja kun Sinuun taas tottumassa oon,
kuulen mä voimistuvan äänen sen,
Kultainen Leijona huutaa sen.

Se mut tulee hakemaan...

Selite: 
Niin se vain on, kun Sille töitä tekee!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot