Tyttärelleni

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Sinua pientä nyt käsissä kannan,
isän rakkautta runossa annan

Kun tulen luo ja Sinut syliini saan,
unohtuu muu, kun ajan kanssasi jaan.

Meidän huopaan piiloudutaan, meidän hetki,
tonttujen, keijujen ja pupujen luo, tehdään retki.

Sinua Uskoo Luottaa ja Rakastaa,
isän syliin voi tulla ja puhua uskaltaa.

Maailma joskus, niin paha on,
isän syli silloin sun turva on.

Muutenkin voi syliin tulla,
kukkia katsella ja lintuja kuulla.

Sinua aina Sydämessä kannan,
Täyden Rakkauden Sinulle annan.

Selite: 
2003 töissä yöllä keväällä, kun tyttö oli puolivuotta!!!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot