Pojalleni

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Isin oma poika pieni,
sydämessä, missä käykin tieni.
Kotiin saavun, niin halataan,
yhdessä taas aikaa kulutetaan.

Hetki meidän, painitaan ja leikitään,
saat sä syliin tulla ja hiljentää.
Huovan alla, kirjaa luetaan,
äiti löytää, jo nukutaan.

Sä seuraa jälkiä edeltäjien,
väilillä omia mutkia tehden.
Opi aina uutta, mut kunnioita vanhaa,
silloin saat sä tiedon parhaan.

Mitä tahansa elämä sulle tuo,
aina voit sä tulla isin luo.
Kerro kaikki, murheet, ilot,
tapahtumat, pienet ja isot.

Selite: 
2004 kesällä pojan ollessa muutaman kuukauden.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot