<3

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

SINUN - MINUN

 

Kauniit Silmäsi Sinun,

ovat mielessäni minun.

Iloinen Hymysi Sinun,

näen unessani minun.

Jos vapaat Hiuksesi Sinun,

voisi kulkea käsistäni minun.

Jos pehmeät Kätesi Sinun,

saisin tuntea käsissäni minun.

Askeleet, Jalkojesi Sinun,

kulkisivatko ne vierelläni minun?

Selite: 
Rakas!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla mitä ilmeisimmin on tällä hetkellä oma rakas. 
Energiaa riittää tässä rakkaudessa
Toiveikas, toista lempeästi kuvaava - hyvä teksti!
Kaunista ja herkkää, suorastaan pursuu rakkauden tunnetta! 
 

Käyttäjän kaikki runot