KUOLEMATON

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 
KUOLEMATON

Syntyi poika Vanttera ja Vahva
"Minun on tuo Maailman kahva."
Kotikunnailla Kuras käteen kasvoi
Kasvoi Sodan mieli, antoi ja tahtoi.

Otti osaa taisteluihin vaikka nuori iältä,
Viisaus, Voima, Viekkaus, hyvin käytti Mieltä.
Taistelu, ylivoima suuri, mitään voinut ei,
Osui miekka, osui nuoli, Kuolo hänet vei.

Viiksimies viikatteella, musta viitta suojana,
Viestintuoja Tuonelasta, lahjana on Kuolema.
Musta Virta Manalassa, Veri kosken kuohuissa.
Mateleva Manaaja, ihmisriepu risukoissa.

Kuolon Kellot kovaa soittaa,
soittaa niin, ettei kuule kummajaista!
Silmät sulkee, hengen poistaa,
Unhoon laittaa Matkalaista!

Vaan nyt nousee vahva Kuori,
Kuolon kuormasta, Poika Nuori.
Kävi kääntymässä Kuolemassa,
Matkaa tehden Manalassa!

Nousi, otti Miekan,taisteli, Luovuttamaton
Manalakin kumarsi, oli tullut, Kuolematon.
Tuuli kertoi, Taru tarttui, Tarinata tästä,
Elää kanssa kansojen, kertomus yhdestä elämästä.
Selite: 
Kun vaan alkoi kirjaimia pukata toisensa perään 12.12.2020
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavasti ja voimakkaasti olet kirjoitellut <3 
 

Käyttäjän kaikki runot