HYVÄSTIT!

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

HYVÄSTIT

 

Hyvästi jää nyt Rakas, maailmalle tieni käy.

Toivon olevan muistoissas, vaik ei mua näy!

Mä saavun joskus takaisin, ehkä en milloinkaan.

Mut Sydämestäni et Sinä tipahda silloinkaan.

Sä oot mulle Tärkeä ja Rakas, Sun kuvas seuraa ain.

Ja jos Taivaan Isä mut vie, Sua ylhäältä seuraan vain.

Kuka tietää mitä huominen eteen tuoda voi?

Ei murehdita sitä nyt, kun Elämän kello soi!

Siis viinimaljaan tartu, humallu kanssani mun.

Tään illan nauran ja tanssin, vain kanssasi Sun.

Rakkain, Ystävä, huomenna pois mun tieni käy,

mut kanssas olen ain, vaik ei mua näy!

Selite: 
Kun Reissu tuli eteen ja oli lähdön hetki!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin tarina on varmaankin sieltä 20 vuoden takaa?
Vuosituhannen vaihteesta, silloiselle tyttöystävälle, nykyiselle vaimolle, kun lähdin ulkomaille hommiin!
 
 

Käyttäjän kaikki runot