Jouluruno 2020

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

TUOKSU ILMASSA, JOULUN MIELI, PUNAINEN

TUNNE LÄHELLÄ, IHMISEN LÄMPÖ, KULTAINEN

KYNTTILÄN VALOSSA, ISTU TOINENKIN HETKI

ANNA TYHJENTYÄ MIELEN, TEE JOULUINEN RETKI

 

KEUHKOT TÄYTEEN NENÄN KAUTTA, SUUN KAUTTA ULOS

TOISTA JA TOISTA, SYDÄN LEPÄÄ, LEVOLLINEN ON TULOS

MIELI JA KEHO, NYT JOULUN TIETÄ KULKEE

ANNA NIILLE AIKAA, NIIN SYLIIN NE SUT SULKEE

 

ANNA LUPA ITSELLESI NYT JOULUNA VAIN OLLA

MUTTA ÄLÄ SUORITA, ANNA SEN VAIN TULLA

KÄY ULKONA, LÖYDÄ JOTAIN POSITIIVISTA SÄÄSTÄ

HAE REITTI RUOKAPÖYTÄÄN, NIIN UUNISTA KUIN JÄÄSTÄ

 

SAUNO TAIKKA KYLVE, TUOKSUTA JOULUA IHOON

LUPA HERKUILLE; ”EI HAITTAA, VAIKKA HIUKAN LIHOON”

MAUSTA GLÖGI, KAHVI TAIKKA TEE

JOS RETKI UUTEEN RUOKAAN, NIIN IHMEESSÄ MEE

 

KAIKKI LAHJAT, EI LÖYDY KUUSEN ALTA

TEOT JA SANAT, KUN KOHDATAAN, SIIS MALTA

JOULUN VIESTIÄ VOI AINA KANTAA, NE LÖYTYY EDESTÄ

HALAUS, RAKAS, MUUT TEOT JA SANAT, LÖYTYY SYDÄMESTÄ


 
Selite: 
Tässä vaan yhtenä marraskuun iltana, alkoi kynä tuoda mielen sanoja paperiin!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihana jouluruno, sopii joka hetkeen, kaikille <3
Kauniisti ajattelet.. nautitaan rauhasta ja olemisesta tänä jouluna. Valitettavasti on paljon niitäkin jotka turhilla reissuillaan muista välittämättä levittävät tätä koronaa ajelemalla sukuloimaan ja lappiin ym. Tarpeetonta. Ei luulisi olevan ylivoimaista edes yksi joulu olla vaan ja nauttia kotonaolosta.
Hienosti riimit vedetty!
 

Käyttäjän kaikki runot