TUULI TUO, MERI VIE

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 
TUULI TUO, MERI VIE
 
Tuuli tuo, tuuli tuo, tuuli tuo
viestin Sinisen tuon Meren tuoksuisen
Meri vie, meri vie, meri vie
Rakkaani kauas taivaanrannan taa
 
Rantakalliolla Puoliso Rakastaan odottaa
Katsoo kuinka meri auringon alleen kadottaa
Viestin hiljaa yöhön lausuu: Rakastan Sinua,
nyt kuuletko mua, kaipaatko minua?
 
Tuuli tuo, tuuli tuo, tuuli tuo
viestin Sinisen tuon Meren tuoksuisen
Meri vie, meri vie, meri vie
Rakkaani kauas taivaanrannan taa
 
Hän laivassa tuntee piston Sydämen
uneksii: lapsi sylissä, puolisoa halaten
Mielessään laittaa viestin hän menemään:
työt tehty, kotia kohti täältä lähdetään
 
Tuuli tuo, tuuli tuo, tuuli tuo
viestin Sinisen, tuon Meren tuoksuisen
Meri tuo, meri tuo, meri tuo
näille Rakkaille ajan yhteisen

 
Selite: 
23.3.2003 yöllä töissä, meren äärellä!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavasti olet kirjoittanut jo reilut 17 vuotta sitten <3 
Runosi jäi mieleen. Kaunis ja kaikessa tuoksuu kaiho🌹
 

Käyttäjän kaikki runot