HEI PIENI TYTTÖ!

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

"HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ITKE YKSINÄSI
YSTÄVÄN OLKAPÄÄHÄN TURVATA SÄ VOIT
HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ILOITSE YKSINÄSI
TOISEN PÄIVÄN PELASTAA SUN HYMYSI VOI."

YSTÄVÄNI MUN KANTOI HUOLET SISÄLLÄÄN,
ETSI PAIKKAA HILJAISTA, JOSSA ITKIS YKSINÄÄN.
KERTOI MULLE, HÄLLÄ HUOLIA PALJON NYT OIS,
TARTTUIS WISKI PULLOON JA LENTÄIS TÄÄLTÄ POIS.
SANOIN "OLE HILJAA ÄLÄ KATSO PULLOON PÄIN"
OTIN HELLÄÄN SYLEILYYN JA HILJAA LAULOIN NÄIN:

"HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ITKE YKSINÄSI
YSTÄVÄN OLKAPÄÄHÄN TURVATA SÄ VOIT
HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ILOITSE YKSINÄSI
TOISEN PÄIVÄN PELASTAA SUN HYMYSI VOI."

YSTÄVÄNI MUN KULKI AINA HYMY HUULILLAAN,
JAKSOI NÄIN MYÖS MUILLE HÄN JAKAA ILOAAN.
ALLAPÄIN KULJIN JA TUTUN HYMYN KAUKAA NÄIN,
HUOLENI UNOHDIN JA NYT MYÖS HYMYILEMÄÄN JÄIN.
HÄNEN SYLIIN PAINOIN OMAN PIKKU PÄÄN,
JA HÄLLE HYMYILLEN HYRÄILIN MÄ TÄÄN.

"HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ITKE YKSINÄSI
YSTÄVÄN OLKAPÄÄHÄN TURVATA SÄ VOIT
HEI PIENI TYTTÖ
ÄLÄ ILOITSE YKSINÄSI
TOISEN PÄIVÄN PELASTAA SUN HYMYSI VOI."

Selite: 
NIIN SE VAAN ON JOLLEKIN PITÄÄ KERTOA OMAT MURHEENSA, JA TOISAALTA KUN ON KAIKKI OK JA HYMYILYTTÄÄ NIIN JOTAIN TOISTA TAAS AUTTAA VOI.
Kategoria: 
 

Kommentit

iHANA, KAUNIS, SULOINEN RUNO!! :) :)

caps lock :P nättiä =) kaunis runo..

Ihana ystävyysruno.

 

Käyttäjän kaikki runot