SAXOFONIMIES

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Rytmi uusi saapui kaupunkiin,
iski kuin piikki sai sut tainnoksiin.
Sen toi mies, pitkä, mustiin pukeutunut,
soitti fonia, ei liikaa puhunut.
Rytmi kaunis ja kahden pienen tovin,
sai tytön sydämen hakkaamaan kovin.
Aristellen kysyi:"Nyt minne vie sun ties?"
"Sen huominen näyttää" Vastas Saxofonimies.

Saxofonimies, pitkä musta takki,
lapsenkasvot ja cowboy lakki.
Kuutiot jyllää ja tie edessä,
musta menneisyys seuraa perässä.
Selässä foni ja prätkä alla,
skoudet perässä, pohjassa talla.
Näin taas lähti ja harva määränpään ties,
olihan hän hiljainen Saxofonimies.

Kaupungista kaupunkiin hän yksin kulkee,
soittaa, itsensä tyttöjen sydämiin sulkee.
Mutta vain saxofoniin hän luottaa voi,
ei jätä, ei petä, se vain soi;
Ensi Rakkaus ja traaginen päätös,
suhteita poikki ja niistä itse syytös.
Sä nyt näytä hälle Oikeat Rakkauden ties,
Sinuun Uskoo, Luottaa, Rakastaa silloin Saxofonimies.

Selite: 
Keväällä -98! Pikkuisen Unta, Pikkuisen Unelmaa ja Hitunen Todellisuutta, niin syntyi Saxofonimies!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tämäpä sai hymyilemään :) kivat riimitykset!

Minuun tämä kolisee..
..olen aina ollut heikkona fonisteihin ja rumpaleihin. Auh.. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot