Se yö

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Yö tumma sataa räntää,
istun alla katoksen.
Vain hetken yksin olen,
sitten näen tyttösen.
Sateen suojaan pyydän tytön,
annan takin lämpimän.
Saxofonin kaivan esiin,
ja soitan sävelmän.

Pois pyyhkii tyttö kyyneleet,
jo mulle hymyilee.
Sä tartu hiljaa käteeni,
mä pyydän lähelle.
Otan Sinut syliin hellään
hoivaan nousuun auringon.
Sade loppuu laitan repun
meidän jatkettava on.

Yhdessä nyt taivalletaan
kohti huomista.
Entinen on unohdettu
on vain uuden luomista.
Annan fonin soida
nyt kun matkaa jatketaan.
Tartu käteen tyttö
niin kierrämme tän maan.

Selite: 
Intissä 90 luvun alussa vartiossa väsätty. Lauluksi tarkoitettu. Otahan yhteyttä sinä joka saat tohon jonkin melodian. Ja tarpeen mukaan sovitellaan ja rustataan. Katotaan sitten yhessä kukan sen sais laulettavaksi. ( jos jollekin kelpais!!!!????)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot