Joulun (T)aika

Runoilija oakman

mies
Julkaistu:
21
Liittynyt: 19.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.2.2024 18:10

Asuinpaikka: Varsinais-Suomi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
2.2.1971

Jaa mää vai, jaa ny vai, sillattis ja tommottis. Mitä mis millo. kui kui kui. eikse millä ui.
 

Joulun (T)aika!

Vuodesta jälleen on pimein aika,
vain valaisee hanki ja Tähti kirkkain, se Joulun Taika.
Sytytä kynttilät ja lyhdyt omat,
valaisee Joulun aikaa myös Lasten silmät somat.
Vie Joulun valoa myös Pimeille Teille,
ehkä Joulun näin annat, myöskin Heille.

Niin, on taas Tonttujen aika,
punapipot, pienet tossut, Joulun Taika.
Silmät kiinni ja sulje huulet,
pienen rapinan ja kuiskeen kuulet.
Taas Koti- ja Joulutontut kohtaavat,
tiedot, tuhma vai kiltti, vaihtavat.

Kiire ja hätä, sinne ja tänne, riitä ei aika,
Muista! Kaikki me tehdään yhdessä Joulun Taika.
Isot kädet, pienet kädet, kaikille puuhaa riittää,
mukava sitten Yhdessä, on Jouluaattoa viettää.
Ja kun paikka on oikea ja Rauhaisa Aika,
saapuu meille kaikille, Joulun Taika.

Selite: 
Tälläinen tuli tossa Joulun alla väsättyä ja lähetettyä Ystäville ympäri Suomea.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kuvailet joulun taikaa hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot