Rakastamisessa saa olla ääntä! Minä kuulen sinut ja nauruni pulppuaa kuin lähde koko Solarplexus kiittää. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.1.2021 0:40 Star Hyvä, jokainen tekee niinkuin haluaa ja parhaaksi toteaa <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.1.2021 1:51 Balrog1 😍puunrunkojen kietoutuessa toisiinsa....tuuli saa hankauksesta äänet kuuluviin ,, hmmm....tällaisia mielikuvia Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut