Ei sinua voi löytää
sinua ei ole olemassa
on vain turhaa toivoa
tikarin iskuja
toisensa jälkeen
Unelmat on annettu
ettemme näkisi, kuinka karua
todellisuus on
sillä
totuus on
kaikkein
vaikeinta nähdä.
Hyväksyä
lähes mahdotonta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut