mereltä nousi tuuli aaltoja pimeästä kaikessa oli katkeran suloinen suolan maku oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.8.2021 0:07 DarkBlue lyhyt ja kaunis. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.8.2021 0:20 Karpalo Kiitos 😊 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.8.2021 1:38 Balrog1 Katkeran suloisen suolan läpi kulkeneena voin sanoa.... rakkautta on maailma täynnä. Pitää osua vaistoillaan .. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut