Jäätävä kylmyys ihollani, armollinen pimeys
tukahduttaa kaiken,
kun
sanasi naskaleina putoilevat.
Iskit tuuran heikkoon kohtaan
ja putosimme molemmat
Halusin vain katsoa tähtiin.
Tiedän,
että itket.
En halua sinua enää.
Tiedät,
että itken.
Unta se oli,
antaa sen olla niin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Joskus uni kantaa
Sivut