Kuinka monta kertaa voi pettyä rakkaudessa? Monta. Love was Not here. Still running. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.2.2021 13:04 Star Näinhän se on, ehkä lopulta kuitenkin kaikki on hyvin <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 20.2.2021 18:55 ollisamuli Rakkauden yhtälö ei liene ratkaistavissa... toki sielun kaipuu sitä hieman selittää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.2.2021 22:40 miesvaalea niin hän se on, mutta onneksi niin suurta pettymystä ei ole etteikö elävä voisi aina rakastua uudelleen. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
toki sielun kaipuu sitä hieman selittää.
etteikö elävä voisi aina rakastua uudelleen.
Sivut