Laskuri

Runoilija Karpalo

Kuinka monta kertaa
voi pettyä rakkaudessa?

Monta.

Love was Not here.

Still running.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se on, ehkä lopulta kuitenkin kaikki on hyvin <3 
Rakkauden yhtälö ei liene ratkaistavissa...
toki sielun kaipuu sitä hieman selittää.
niin hän se on, mutta onneksi niin suurta pettymystä ei ole
etteikö elävä voisi aina rakastua uudelleen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut