Päästin irti
katsoin,
kuinka toiveeni nousi taivaalle
kulkee tuulten mukana,
minne kulkeekaan
Päästin irti
annoin mennä
Minulla on rauha, minulla on sydän ja sielu
tulessa koiteltu.
Juuri nyt,
juuri tässä
olemisen autuus.
Rakkausrunon hauras kauneus.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut