Irti

Runoilija Karpalo


Päästin irti 


katsoin,
kuinka toiveeni nousi taivaalle
kulkee tuulten mukana,

minne kulkeekaan

Päästin irti
annoin mennä

Minulla on rauha, minulla on sydän ja sielu

tulessa koiteltu.

Juuri nyt,
juuri tässä

olemisen autuus.
Rakkausrunon hauras kauneus. 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ollaan vaan tässä ja odotellaan, mitä huominen tuo tullessaan <3 
Henkäyksen kevyt ja kaunis teos. Tykkään. :)
Ihanasti ilmoille kuin ilmapallo

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut