Sanat voivat joskus olla vaikeita riittämättömiä - mutta, Sydän tietää. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.3.2021 13:42 RunoNosta Niin, on enemmän kuin sanat. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.3.2021 17:58 Star Oikein ajateltu, sydän todellakin tietää <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut