Eräänä aamuna
En tuntenut enää
viiltävää Surua, vaan
Sydämessäni läikähteli Onni ja Ilo
Olin kävellyt läpi helvetin ja
selviytynyt voittajana.
Tästä eteenpäin,
tiedän, kuka olen
ja miltä
Elämä tuntuu ❤
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tykkäsin paljon
Sivut